Wednesday, 1 February 2012

Birthday giveaway 3

Cine nu cunoaşte produsele Farmec mâna sus! Nicio mână ridicată? Nu cred că există persoană care să nu cunoască această firmă, chiar şi mamele noastre ştiu produsele. Toate am folosit măcar două, trei produse Farmec de-a lungul timpului pentru că sunt produse bune la preţuri minime! Un lucru pe care poate nu îl ştiaţi este faptul că produsele se pot comanda şi online de pe www.farmec.ro !
Ei bine împreuna cu Farmec v-am pregătit o surpriză de care v-aţi prins încă de la titlul acestei postari: giveaway cu produse Farmec!
Puteţi câştiga trei produse din gama Gerovital Plant Stop Acnee concepută special pentru tenul cu imperfecţiuni: Cremă cebo-reparatoare purificatoare, Baton corector purificator şi Gel spumant antimicrobian.Am pus link la fiecare produs în parte în caz că vreţi să aflaţi mai multe detalii despre produse.

Condiţiile de participare (acestea sunt condiţiile de participare obligatorii pentru care primiţi 1 entry:
1. În primul rând să fiţi din România sau să aveţi pe cineva în România unde să se poată expedia premiul;
2. Să daţi JOIN THIS SITE în mod public cu GFC (Google Friend Connect) - apare în coloana din dreapta în sidebar;
3. Să daţi like paginii mele de facebook apare tot în sidebar sau AICI;
4. Să daţi SHARE pe Facebook la acest post pe wall-ul vostru.
5. Să completaţi formularul de mai jos. Nu se iau în considerare comentariile. Deasemenea nu se iau în considerare înscrierile incomplete.

Pentru şanse în plus (+ 3 entry):
6. Postaţi pe blogul vostru personal un articol despre acest giveaway cu link activ către această postare + poza cu premiu.


Concursul începe astăzi 1 februarie 2012 şi se încheie în data de 22 februarie, urmând să afişez câştigătoarea până în data de 1 martie.

Succes tuturor!!