Tuesday, 5 February 2013

Review The Balm Iluminator Mary-Lou Manizer + experienta Marionnaud

 photo thebalm1_zps523839a4.jpg
Cum de sărbători au tot fost reduceri la Marionnaud am zis să pun şi eu mânuţa pe cateva produse pe care în mod normal nu le-aş fi plătit la preţul întreg că deh eu sunt mai zgârcită din fire. Aşa că am dat câteva ture pe acolo şi m-am ales cu un iluminator şi un concealer de la The Balm. Aş fi vrut paleta Nude' Tude, dar nu aveau decat testerul, la fel şi paleta Shady Lady vol. III unde bineînţeles că iarăşi aveau doar testerul că aşa e la reduceri. Şi uite aşa ajungem la experienţa mea un pic neplăcută cu Marionnaud, mai exact cu vânzătoarea de acolo. Nu ştiu unde le găsesc dar aceasta era din cale afară. Încereca cu orice preţ să îmi bage pe gat cele două palete când eu am spus clar că nu cumpăr testerele. Dar chipurile nu erau testere ci doar expuse ca să vezi culorile, nu aveai voie să le atingi. Cum explica ea amprentele din pastiluţele de fard? Aşa sunt ele cu amprente incluse. Serios? Par eu de 15 ani, dar am 24 totuşi. Am văzut că o tine una şi bună pe ai ei şi am întrebat cum ştiu eu când expiră această paletă dacă nu ştiu când a fost deschisa? Dar vai doamne fereşte fardurile nu expiră. Cu asta chiar m-a dat pe spate. I-am sugerat ca altă dată când deschide o paletă să lipească pe ea data deschiderii şi i-am cerut iluminatorul şi un concealar. Cuvântul iluminator a fost un pic greuţ pentru ea, dar s-a descurcat până la urmă. Să nu mai spun că încerca să îmi vândă Lady Shady vol. I pentru că o avea pe stoc. Dacă eu vreau ceva anume de ce să încerci să îmi vinzi ceva ce nu seamană deloc cu ceea ce vreau eu? În fine am cumpărat cele două produse şi am plecat. De atunci nu am mai intrat în Marionnaud decât atunci când era altă vânzătoare pe tură, una foarte drăguţă şi serviabilă de la care am cumpărat câteva produse Barry M cărora le voi face review curând.
 photo thebalm5copy_zps8aa9d3b7.jpg

Revenind la oile noastre acesta este cel mai drăguţ iluminator ever. A costat 45 lei cu reducere de 30% dacă nu mă înşel şi de când l-am cumpărat îl folosesc mereu. Are o cantitate imensă, 8.5 g, pot să ma fac Edward Cullen cu el şi tot o să îmi rămână.
 photo berecotttpycopy_zpsbe497f41.jpg

Îmi place că îl pot folosi atât ca iluminator, dar şi ca fard de pleoape, este foarte buildable, se blenduieşte uşor este pur şi simplu perfect. Să nu mai spun de ambalajul foarte chic şi practic pe care toate produsele The Balm îl au. 
 photo thebalm8copy_zps99035c8b.jpg
*lumină naturală - soare*
 photo thebalm6copy_zps8d16efd8.jpg

*lumină naturală - înnorat*
 photo thebalm3copy_zps335b6814.jpg

*cu bliţ*
 photo thebalm4copy_zpsa54fdfaa.jpg
Şi swatch-ul unde am folosit destul de mult produs să mă asigur că este surprins de cameră. Şi tot mi se pare că nu îi face dreptate deloc. Pare sclipici mare dar nu este deloc aşa. Sclipiciul este foarte foarte fin şi auriu, nu argintiu cum pare aici. Am să mai încerc să fac şi alte swatchuri poate ies mai bine.
*lumină naturală - soare*
 photo thebaklm7copy_zps69e1e033.jpg

*lumină naturală - înnorat*
 photo thebalm2copy_zps767790bb.jpg

Cum vi se pare? Eu îl ador şi chiar mi-a potolit pofta de alte iluminatoare.
Pupici!