Tuesday, 2 April 2013

Experiment!! Comparatie intre lotiuni micelare!

Pentru astăzi v-am pregătit un mic experiment pe care vroiam de foarte mult timp să îl fac. Se ia patru loţiuni micelare de la patru firme diferite şi se demachiază acelaşi lucru. La capitolul loţiuni o să încercam loţiunea micelara  Ivatherm, Avene, Vichy şi Bioderma. Ce să demachiem? Hmm.. Un pic de tuş, un pic rimel, un fard sclipicios, un color tatoo aşa pentru relevanţă şi cam atât ne permite spaţiul alocat pentru pictură adică mâna mea stângă.

 photo b2mopy_zps1547a8e2.jpg

Zis şi făcut. Se ia o pensulă şi se pictează frumos mâna încercând să se foloseasca aceaşi cantitate de produs de patru ori. Scoatem patru dichete de bumbac pe care le înmuiem fiecare în cate un tip de loţiune şi ne apucăm de demachiat trecând de patru ori cu dischetele peste machiaj. Am facut poze pentru fiecare trecere şi ce trebuie să vă spun este faptul că am trecut mai apăsat, în ultima poză se şi vede că e mâna un pic mai roşie. photo 1copy_zps3d7d4025.jpg

 photo 2_zps45fc49da.jpg

 photo 3_zpsbaf341d5.jpg

 photo 4_zps6eecec22.jpg

 photo 5_zps1d51f495.jpg

Ce observăm? Ceva diferenţe?
Ce pot spune sigur este că locul 4 este ocupat de Ivatherm, 3 de Avene, iar la 1 şi 2 încă nu sunt foarte convinsă. Voi ce ziceţi? Bioderma sau Vichy?