Saturday, 11 May 2013

Empties of the month. Aprilie!

Bună fetelor! Hristos a înviat! Ştiu că e cam târziu pentru această postare, dar sărbătorile pascale m-au cam reţinut din postatul pe blog. Am fost cuminţică luna aceasta, pot spune că nu mi-am cumpărat mai nimic din ce nu aveam nevoie sau aveam deja. Ba mai mult am intrat în DM şi am ieşit cu mâna goală!

 photo emptiesapril2_zps84abf857.jpg

 photo emptiesapril_zps438b0d36.jpg


+++++ Cremă de mâini cu ulei de cătină şi măsline de la Cosmetic Plant - este preferata mea din toate timpurile, nici nu mai ştiu al câtelea tub este. Arată aşa pentru că tubul este tăiat pentru a scoate şi ultima picătură de cremă. Am deja alt tub nou nouţ şi clar o să îi fiu fidelă mult timp.

++++ Cremă pentru călcâie cu ulei de măsline, unt de shea şi propolis de la Apidermaliv - cele 9 ore de stat în picioare zilnic îşi cam lasă amprenta asupra călcâielor mele, dar această cremă mi-a fost prieten de nadejde. 

++ Săpun lichid cu lăptişor de matcă şi propolis - era uitat printr-un sertar de câteva luni bune până l-am descoperit din greşeală. E un spăun bun, dar totuşi doar un săpun nu am ce să spun despre el.

++++ Demachiant bifazic de la Balea - spre ruşinea mea am încercat doar două demachiante bifazice, acesta şi unul de la Nivea pe care l-am arucat după câteva utilizări deoarece îmi irita pielea. Am fost foarte reticentă atunci când l-am cumpărat, dar l-am adorat de la prima utilizare. Demachiază foarte bine, nu irită pielea sau ochii, dar se termină destul de repede.

++++ Şampon uscat de la Balea - L-am încercat, l-am iubit, l-am terminat după doar 2 3 utilizări. Nu ştiu dacă este vina mea că folosesc prea mult, dar tare repede se mai termină. L-am recumpărat deja şi clar nu va fi singurul.

+ Primer pentru faţă de la Catrice - nu ştiu de ce, dar până acum nu m-a convins niciun primer să îl recumpăr, nu mi se pare că ar face ceva în plus faţă de o cremă hidratantă.

----- Şampon Vichy pentru păr subţire şi casant - aceasta este dezamăgirea secolului. Nu cred că m-a dezamăgit un şampon mai tare ca acesta. După doar câteva utilizări părul meu era şi mai casant şi mai greu de pieptenat şi îmi cădea şi foarte tare. La următoarea utilizare am folosit tot tubul de mila celor 50 de lei prost investiţi. Pentru alte persoane am vazut că funcţionează foarte bine.

Voi ce produse aţi mai terminat sau recumpărat?