Wednesday, 30 October 2013

NOTD - Golden Rose Jolly Jewels 115

Bună fetelor! Astăzi vreau să vă arat noua mea captură în materie de oje. Cu GREU am reuşit să găsesc în Craiova ojele Golden Rose Jolly Jewels, dar iată că am reuşit. Am ales patru nuanţe momentan, dar sunt sigură că vor mai urma şi altele, ma atrage acum şi colecţia Carnival, dar până am să le găsesc vor mai trece două, trei luni.
 photo depus3_zps34121eb5.jpg
 photo depus2_zps346ef45c.jpg
 photo depus4_zpsf350de57.jpg

Astăzi am să vă prezint doar numărul 115 care este un dupe pentru Its a Trap-Eze de la China Glaze. Este o ojă foarte veselă, baza este un alb lăptos în care s-a adaugat o tonă de sclipici de două dimensiuni şi multe culori. Avem: alb, argintiu, roz, portocaliu, verde, albastru şi galben. Am ratat ceva?
 photo depus1_zps9938fa1b.jpg
Am aplicat trei straturi subţiri pentru că am vrut o culoare opacă, dar arată foarte bine şi în două straturi. Se întinde destul de bine deoarece cantitatea de sclipici este chiar mare şi nu e greu deloc să îl distribui egal pe toată suprafaţa unghiei. Aici are un mare + din partea mea.

Rezistă foarte bine pe unghii şi nu v-aş recomanda să vă încumetaţi să o ştergeţi fără folie de aluminiu. Este un calvar!! Am încercat eu din pură curiozitate şi nu am reuşit să şterg nici măcar o unghie. Dacă nu ştiţi această metodă vă invit să accesaţi o postare mai veche în care vă explicam exact ce şi cum AICI (ce unghii mari aveam..eh..)

Ce părere aveţi? Vă place colecţia Jolly Jewels?