Wednesday, 18 March 2015

Primark HAUL

Hello gorgeous!! 

Meh, lăsăm engleza la o parte momentan și discutăm în română. De când m-am mutat în Anglia am făcut o pasiune pentru shoppingul în Primark. În fiecare luni dau câte o tura prin Primark să văd ce mi se mai lipește de mânuțe și abia acum mi-am dat seama că vouă nu v-am arătat nimic din toate nebunelele pe care le-am achiziționat.

Nici nu știu cu ce să încep, cred că cel mai simplu ar fi să încep cu ce mi-a atras atenția de la bun început în acel magazin și anume acele pijamăluțe drăguțe onesie de care îmi doream de foarte mult timp, dar nu am găsit pe nicăieri prin Craiova așa ceva. Îmi doream ceva mai drăguț gen oiță, iepuraș sau pisicuță, dar a trebuit să mă mulțumesc cu leopard și ceva plictisitor cu steagul Angliei. Bineînțeles că am luat câteva și ca suvenir pentru cei de acasă, atât leopard dar și una mega amuzantă banana. Hahah e genială!! Aceasta a fost doar trei lire, iar cea leopard șapte lire.

 photo DSC_1043_zpsrkhf6pjt.jpg
 photo DSC_1045_zpsibcweap0.jpg
 photo DSC_1098_zpskabmdema.jpg
 photo DSC_1044_zps708zdxxr.jpg
 photo DSC_1096_zpsovilzwcd.jpg
 photo DSC_1095 copy_zpsmxbgnzm6.jpg
 photo DSC_1039_zpsn1pnhhia.jpg

Tot la capitolul pijamale, căci da, cred că am o obsesie pentru pijamale, am mai cumpărat două, super adorabile și pufoase, cea cu iepurilă a fost 7 lire, iar cea cu steluțe 8 lire.

Am mai cumpărat aceste minunății cu doar trei lire. Sunt atât de adorabili încât nu ma milesc de ei să îi încalț. Nope, îi păstrez să îi admir, uneori când îmi e dor de Lana trebuie sa recunosc că îi mai mângâi. Heh.. . 

 photo DSC_1091_zpsunri7qvs.jpg
 
Turbanele acestea mi-au dat ceva bătăi de cap, dar până la urmă am reușit să îmi dau seama cum se folosesc. Sigur va urma pe instagram o poză după baie cu podoaba mea capilară învelită în unul. Am cumpărat unul cu animal print și unul cu trandafirași, 1,5 lire fiecare.

 photo DSC_1103_zpsw7gx2qzg.jpg

Nu sunt o mare cinsumatoare de ceaiuri sau alte băuturi calde, dar aceast pahar termal mi-a făcut rău de tot cu ochiul așa că a trebuit să îl cumpăr. Ba chiar am baut ceai de trei ori săptămâna asta din cauza lui. Nu ca e adorabil? A costat 2,5 lire.

 photo DSC_1093_zpslwfddcon.jpg
 
La capitolul haine normale am făcut doar cateva achiziții, două flaneluțe drăguțe ce m-au atras foarte mult pentru că erau la reducere, 5 lire. Noi fetele cred că avem o problemă cu reducerile, nu ne trebuie, dar e redus, cum să îl lăsăm pe raftul magazinului? Sau sa fiu doar eu? Pe lângă acestea am mai cumpărat câteva tricouri pentru că mi-am dat seama că  am uitat să îmi bag așa ceva în bagaj. Au fost 3, 4 lire fiecare, nimic special, tricouri banale, dar foarte utile.
 photo DSC_1047_zps057eebsp.jpg
 photo DSC_1046_zpsxqyygjks.jpg

 photo DSC_1049_zpsfzxtzsrw.jpg
Mi-am mai cumpărat și alte chestii pe care nu le-am mai fotografiat gen lenjerii de pat, încă un pahar, dar nu la fel de adorabil ca cel cu bufnițe,  lucrușoare pentru iubitul meu și alte mărunțișuri.

Cum vi se par achizițiile mele? Nu-i așa că este mare păcat că Primark nu este și la noi?

Pupici! Ne vedem data viitoare!